tisdag 8 juni 2010

Strulvecka

Den vecka som gått, har varit strulig. På måndagen var min syster, jag och svåger till Ikea efter mycket om och men så hitta jag en hylla som jag är nöjd med, den slukar mycket av de grejer jag har vid datorn och jag får ordning och reda.
Det blev tomt och tyst när de åkte hem, min födelsedag blev ordentligt firad.
Tisdagen hade jag inte mycket ork sov i stort sett hela dagen, sorterade en del saker och plockade in i hyllan.
Upptäckte på måndagen att mitt körkort inte fanns där det skulle vara, har letat som en idiot efter detta körkort och frikortet till läkarvård. Uppslukat finns inte på den här planeten.Min syster trodde nog att det åkt med soporna, Rickard var till affären och hämtade samtidigt ut en försändelse. När han kom hem började han plocka ur varorna, sen ställde han det kvarvarande i kassen på diskbänken. Kicki plockade upp resten men kollade inte upp om Rickard låtit körkortet legat kvar där. Sen byttes det soppåse och troligen låg körkortet kvar där.
Tisdagen anmälde jag det som försvunnet och sökte nytt hos trafikverket.
Var ner till postens utlämningsställe och skulle hämta ut mitt paket, icke sa Nicke. Killen som sköter det här sa nej, trots att jag hade mitt barnbarn med mig som garanterade att jag var jag, och hade ID-kort. Var i kontakt med polis och bank om det här med leg, de förklarade att en person som känner mig kan vissa sitt leg och garantera att jag är jag. När det gäller körkortet fick jag tipset av polisen att killen på utlämningsstället får öppna försändelsen och kontrollera att det är jag som är på kortet och så överlämna det till mig. jag har skriftligt på det. och krånglar han med mig, då har han retat fel person.
Idag var jag tvungen och ner till VC och ta PK-prov. Tro mig eller ej. när jag svänger in på gatan ner mot VC så är det nerlusat med poliser.Poliskontroll, jag visste att jag var väldigt noga med att hålla hastigheten idag, jag ler.
Det var nykterhetskontroll och körkortskontroll, skit, jag förklarade att jag tappat kötrkortet och att jag anmält det och sökt nytt. Blåste och det var 0, och så fick jag uppge vad jag hette och personnummer, han kollade mitt namn med bankomatkortet, och så fråga kan om jag hade barn och hur många och så ville han ha personnummret på den yngsta, och det är den enda ungen son jag kan personnumret på. Jag talade om att jag hade A BE C DE han gick åt sidan och ringde och kom tillbaka efter en stund och allt stämde, va bra sa jag då ljög jag inte den här gången heller.
Det kom en tuff kille på moped 43 km på 30 km sträcka, tror inte hans föräldrar blev så glada, och det där körkortstillståndet ligger också i fara, men han kanske lärde sig något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar