måndag 28 september 2009

Blandat

Infektionen är på väg åt rätt håll. Såret har läkt fint men det är lite rött, ömt, svullet och varmt på ena sidan. Distriktan var här idag och hon menade att resten får pencillinet göra, hon var nöjd med läkningsprossesen. Vad trött man blir av pencillinet, har all möda i världen att hålla mig vaken stundtals, kan ju inte sova dygnet runt.
När distriktan gick så hörde jag hur någon drog i någon möbel av något slag, och frågade om det var hennes "Nej" svarade hon och gick vidare. Vad nu då gick han inte ut med skrivbordet som han lovade mig? Rickard kan man inte lita på han säger en sak och gör en annan. När Roger kom tillbaka från affären fråga jag honom "Om skrivbordet stod där ute när han gick och om det stod kvar nu" " Det stod där när jag gick men det är borta nu" Jag berättade för Roger att Rickard hade lovat att han skulle ta med sig det till grovsoporna när han gick och jobba, inte gjorde han det. Han var ledig hela söndagen visserligen sov han halva dagen för han hade jobbat natt. På eftermiddagen hade han kunnat burit ut det. Jag gav honom en avbassning när han kom hem.
Jag tror jag vet vart skrivbordet tog vägen, troligen trappstädaren som troligen har barn i skolåldern, inget större fel på bordet mer än att bottenskivorna i lådorna behöver limmas så de inte glider ur, och lite ny färg på det. Det är ett bord med med tre lådor på höger på höger sida, halvvägs till golvet, det har hängt med sen 1966 eller 67 när Ulf fick det tills han skulle börja skolan. Kaisa fick ärva det sen efter honom. De gjorde rejäla saker på den tiden, som höll både för lek och tidens tand.

2 kommentarer:

  1. Det var ju bra om skrivbordet kom till användning hos någon annan....:-)

    SvaraRadera
  2. Jo det tycker jag också, för det är ett stadigt men ändå lätt skrivbord.

    SvaraRadera