lördag 31 oktober 2009

Allhelgonautflykt

När de var här och lade om fötterna på Roger så la de på stödstrumporna, fast det är jobbigt att få dem bra. De ville att han skulle få skor på sig när vi åker ut. Vi drog till Handens centrum, vi dirigerade bilen till ingången Clas Olsson. Var inne och köpte tvålkoppskorg till duschen, Den sätts fast med sugploppar, ny sorts modell den verkar sitta som berg. Ny dokumentförstörare, strykjärn, päronlampor det är snart advent och då går det åt sådana. Sedan gick vi till spelbutiken så Roger fick gå och spela, det var tre rollatorer där inne, jag satt utanför och kollade folk. Vi åt lunch på Paus, vi tog bakad potatis med räkröra, men det var inte mycket räkor i den.
Vi var sen inne hos optikern, Roger är i stort behov av nya glasögon, de han har fungerar inte riktigt bra. Så på tisdag ska han dit på synkontroll. Jag slank sen in på bokhandeln och köpte en planeringskalender till skrivbordet. Batterier på Kjelles, för jag hittade inga på Clas Olssons de håller på och gör om där så det var en jäkla röra.
Vi stod sen och funderade på om vi behövde något från Sabis men kom fram till att vi hade allt. Vi bestämde då att åka hem, för vi började att bli trötta. Vi fick en urtrevlig kvinnlig förare finska. Snacka om att hon visste vad sevice var. Hon var en sådan som gav god energi. Det blev Gulasch till middag Roger har pratat om det ett par dagar nu, så det var dags att laga till det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar