söndag 23 augusti 2009

Vi går mot ny vecka

I morgon blir en rörig dag, kommer väl att vara slut när kvällen kommer. På morgonen är det dusch och renbäddning, har tagit fram rena täcken och kuddar. 11:50 åker Roger till HS återbesök. Mellan 12:00- 14:00 kommer det varor från COOP Matbutiken, 13:00 kommer städtanten. Jag blir trött bara av att tänka på det. Skönt när det är gjort, då kan man slå sig ner och njuta.
Nu börjar skolorna igen, och semestrarna är över för de flesta, vi återgår till grottekvarnen. Skönt på sätt och vis, det blir lugnare, folk går och lägger sig på kvällarna och försöker inte hålla grannarna vakna halva nätterna. Skönt att det finns öronproppar, de hjälper mot icke önskat oljud.
Kommer nu TV igång med lite nya program så vi slipper och se repriser på repriserna, det hjälper inte vilken kanal man väljer alla kör repriser. Vet inte om de tror att vi har kort minne, men när man sett samma program 4-6 ggr så kan man dem. Men med nya TV så blir även en del repriser nya för man upptäcker detaljer som man inte såg på den gamla, för bilden är helt otrolig på den nya, mycket klarare och detaljrikare, de smälter inte ihop till något diffust gråsvart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar